Om mine Aktiviteter

Om min kunst

 

Lige fra  ca. 10 års alderen  har jeg ikke kunne lade være med at tegne og male. Det startede med min store fascination af heste, som mange andre piger i den alder og da jeg ikke måtte ride, begyndte jeg at tegne heste og det udviklet sig til at male andre dyr. Det blev starten på at få hånden til skabe det mit øje så.

Jeg fandt også ud af at jeg blive bedre til at forstå lærens ord i skolen, hvis jeg tegnede det jeg hørte. Jeg drømte om at komme på kunstakademiet, men sådan skulle det ikke være, da jeg manglede opbakning og mod til at følge mit hjerte.

Jeg har så i perioder malet og tegnet i min fritid og i 1999 kom trangen til at fordybe mig i det, at skabe og da muligheden bød sig, tog jeg et års orlov og kom på Haslev Håndværker Højskole. Her var der maleværksted, træ værksted, ler og dreje værksted samt stenhugger værksted. Nu kunne jeg ikke få nok og bad om yderligere et halvt års orlov til at komme på billedskole og fik det.

Siden har jeg malet mere end nogensinde, dog i perioder, og med forskellige temaer for at afprøve forskellige teknikker og min egen formåen.

Jeg har haft en del forskellige perioder:

·  En del selvportrætter, som var en bearbejdning af mig selv.… selv terapi.

· En med udforskning af farver og forskellige materialer.

· En med kul og kridt tegninger.

· En hvor jeg kun malede med sort og lidt hvidt og en enkelt pastel farve.

· En lang periode med stærke farver hvor vind og vejr var med til at danne billedet.

· Og nu er jeg vendt tilbage til der, hvor det hele startede, nemlig med dyr, bare noget mindre, nemlig insekter i mange stærke farver.

Ideen til at male insekter kom sig af nogle fotos, som min mand, Jørgen havde taget og fået lavet i stor størrelse. Jeg fik en ide om, at jeg skulle male disse smukke dyr med alle deres skønne farver og ideen vokset til at får fokus på disse smukke og meget oversete væsner og ikke mindst deres vigtige funktion for vores økosystem. 

Lige nu er der meget fokus på at male kraftdyr.


Kraftdyrene fik mig til at genopdage noget gammelt i mig, nemlig shamanisme og gamle kulture hvor naturen er i centrum både den indre og ydre natur og det stof vi er skabt af. 

Derfor var det helt naturligt for mig at begynde at lave trommerejser for grupper og skabe mine egne trommer til dette formål.


Healing er også en stor del at mit virke, som jeg udføre med stor ydmyghed over for den hjælp der kommer fra Engle, Mestre, Kraftdyr og the greet spiret.  

 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 07:57

Neeej hvor er det bare nogle virkelig smukke malerier i laver!
hilsen Kitt

...
15.03 | 11:45

Jeg er vild med din kunst...jeg bliver glad af at se på dine malerier...især kraftdyrene...wow

...
13.09 | 12:57

Jeg har ikke en fast pris på mine billeder, men skriv hvilke billede det er du vil ha' en pris på, så får du det.
Remona

...
01.07 | 07:36

Hej Remona
Jeg kan rigtig godt lide dine malerier. Hvor står prisene?

...
Du kan lide denne side