Trommerejse

Trommerejse.......den shamaneistiske vej til dit indre.

Mødet med dit eget personlige totemdyr (kraftdyr) er for de flest en meget rørende og dybt bevægende oplevelse. Lyden fra tromme føre dig til underverden, symbolsk set ind i din egen underbevidsthed som taler til dig i form af dyr.

 

Det at påtage sig formen af et dyr, er en urgammel tro som shamanen bruger til at heale sig selv og søge råd og vejledning inden en beslutning træffes.

For mit eget vedkommende har det at kunne forbinde med et dyr, givet mig indre styrke og ro, et rum hvor jeg kan forbinde mig med ældgammel visdom, samt lægge afstand til vores hektiske vestlige livsstil.

Desuden har trommen en dyb healende virkning på både din fysiske krop samt stor gavnlig effekt på dig psykisk. Åndelig set bliver du renset i hele din aura og kan slippe af med traumer fra dette liv samt fra tidligere liv.

Trommen jeg bruger er fremstillet af mig selv helt fra bunden af Rådyr og Dådyr skind, laver trommerammer og navler af grene samt håndtag af hav afvaskede trærødder og derved er der lagt en helt særlig energi ind i trommen.

Jeg fik denne besked af Dådyret som sagde, ”Jeg offered mig til trommen for at du skulle bringe healing og forståelse for denne form for åndelig rejse til din medmennesker fordi du er udvalgt til at gøre dette”.

 Trommens vibration vil få dit tankemylder til at forsvinde, så du kan holde fokus på din indre rejse. Trommen virker beroligene fordi den minder os om vores tid i moder skød, fostertilstand hvor hjertelyden var det vi lyttet til. 

Du kan komme med en udfordring, et problem eller noget som du ønsker svar på og søge svaret i denne visionssøgningsform.

 Vi gennemfører 2 rejser af ca. 20 minutters varighed og mulighed for at dele dine oplevelser i forum og en healing vil finde sted når du sætter ord på dine oplevelser.

 Kom med åbent sind og i afslappet tøj og prøv denne urgamle visionssøgning med hjælp fra ”The Great Sprite” og ånden fra trommen.

Pris: Ingen fast pris men donation. Afslutter med te.

Kom til en Trommeaften hvor du eventuelt kan møde dit kraftdyr.
Jeg holder fælles Trommeaften ved hver fuldmåne.(næsten)

Medbring gerne tæppe og evt. pude.

Tilmelding: 24 63 10 24  eller mail: remona@mail.dk

Ingen fast pris men Donation.

 Vi glæder os meget til at se dig.

 

Datoer for Trommerejser


Trommerejser her i vores Solhus i 2017:

Onsdag d. 6 september kl. 19.00

Torsdag d. 5 oktober kl. 19.00

Lørdag d. 4 november kl. 15.00

Søndag d. 3 december kl. 15.00

Datoer for trommerejser i 2018:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Datoer for workshop i dragens tegn:

( Ingen planlagte)

( Medbring egen frokost)

Pris for denne dag 300,-kr.

Sted Solhuset på skjoldenæsvej 160, 4330 Hvalsø

 

 Trommeworkshop hvor dragen indgår som et strærkt og kærligt væsen.

 

 Mød din personlige drage. Den åbner det tredje øje og giver dig en bedre indsigt, styrke, mod og retfærdigheds sans.

 Dragerne har ventet i årtusinder på at kunne hjælpe os mennesker til højre bevisthed og tiden er nu kommet hvor vi er blivet klar til at arbejde gennem disse mægtige fabeldyr.

Dragen åbner op til den universelle bevidsthed, da de er blevet frigivet fra den indre verden og ønsker værtspersoner som de kan arbejde igennem.

 

En drage er ikke et hvilket som helst væsen, den er meget vis og et meget kærligt men også aggressivt væsen som bidrager til menneskehedens integritet og ærlighed. Dragen kommer med budskaber fra den indre verden som vil fremkalde den feminine sølvstråle og vil derigennem løfte os alle op på et højere plan.

 

Vi vil denne dag lave flere trommerejser og tromme os til det energinivau hvor dragen og igennem dragen få  befinder sig og få hjælp til at åbne det tredje øje og igennem dragen få en større indsigt medfølelse og forståelse, især af os selv, men også af hinanden og vores omgivelser.

  

Kom og vær med til denne specielle spirituelle trommedag.

 

 Medbring din egen frokost og en kage er der heller ikke afvejen.

 

 

 

 

Trommerejser for selskaber/grupper

Gruppe arrangement (kollega, veninder, venner) er det muligt at lave en aften for netop jer, ved at aftale et tidspunkt for arrangement her hos mig i mine lokaler på skjoldenæsvej 160, 4330 Hvalsø.

Pris for en sådan aften 200 - kr. pr. deltager

Hvis det bliver et andet sted (på Sjælland) bliver der et tillæg på prisen for kørsel.(minimum 300,-)

Solhuset vores kursus lokale

 

Alle vores arrangmenter foregår i rolige og hyggelige omgivelser.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.03 | 20:10

Kan en gruppe tage en trommerejse sammen?

...
21.12 | 09:19

Hej Remona
Har nydt dine smukke billeder af kraftdyr. De er virkelig smukke med dybde, flotte farver - og ikke mindst en fantastisk energi. KH Bente

...
21.03 | 07:57

Neeej hvor er det bare nogle virkelig smukke malerier i laver!
hilsen Kitt

...
15.03 | 11:45

Jeg er vild med din kunst...jeg bliver glad af at se på dine malerier...især kraftdyrene...wow

...
Du kan lide denne side