Shamanisetisk healing

Vigtige redskaber i shamanistisk healing

Shamanistisk Healing hjælper dig til at genskabe et harmonisk og balanceret forhold til dig selv og dine omgivelser.

Til forskel fra anden healing bruges der stærke redskaber, der er bærer af helbredende energier, så som fjer, rasle, sten, krystaller og tromme og ikke mindst røgelse.

Der kan arbejdes med problemstillinger af en hver art, da shamanismen betragter alle tilstande i krop og sind som resultat af en bagom liggende energetisk ubalance.

Man kan sammenligne shamanistiske healing med af luge ukrudt i dine blomsterbede og vil man ukrudtet til livs er det bedst at grave hele roden op.

Der er tre vigtige elementer i en shamanistisk healing:

Først fjernes den tunge energi ved hjælp fra fjeren og raslen.

Afbalancering med sten og krystaller.

Til sidst tilføres ny energi med fjeren og trommerejsen der vil føre klienten på sjælerejse.

Shamanistisk healing udføres mod Donation.

Aftaler for tidsbestilling sker kan ske her på siden ved at skrive en besked her på siden eller til mail: remona@mail.dk jeg kan også kontaktes via messinge/fasebook.

Reaktioner fra klienter

Carina skriver:

Hej Remona

Hold da op hvor der er sket meget, helt vildt meget forandring. Allerede dagen efter var jeg total anderledes, som et nyt menneske. Jeg har fået så meget indre ro, troen på mig selv, råstyrke( kan virkelig se/mærke min indre Bison) selvtillid...åh det er så svært at beskrive alt det gode der er sket med mig.     Jeg er så glad og dybt dybt taknemmlig for alt det gode der er sket med mig. jeg er kommet hjem i mig selv, fået mere kontrol over mine følelser. Bruger mine halskæder som min beskyttelse hver dag (det hjælper), har fået ro og balancei mit liv.

Selv til min eksamen kunne jeg bevare roen og troenpå det hele nok skulle gå, selom sommerfuglene blafrede i mavenCoolFølte mig lidt 2 delt - hovede/ minded var i ro, balance og troen på at alt ville gå godt, kroppen reagerede med min normale nervøsitet. Totalt surrealistisk. Men kom igennem både den skriftlige og muldtligeCoolfordi jeg har været igennem et total energiskift , og en pludselig tro på mig selv, så jeg fik jeg alligevel lov til at gå op til den muntlige eksamen, som jeg i øvrigt klarede super godt.

Jeg er så super glad og dubt taknemmlig for alt det gode du har gjordt for mig og det absolut IKKE sidste gang jeg kommer ud til dig.

CoolStort knus fra Carina 

 

Dorthe skriver:

Hej RemonaCool

Der er virkelig sket meget siden du healede mig. Og lidt vildt at Frank sætter et billdede op på sin væg, som ligner den indianer og telt jeg så under din healing.

min intuition er blevet skærpet og det samme er mine spirituelle evner og blevet mere clairvoyante, altså mere bevidst om de budskaber jeg får og serCool

Og så har jeg det rigtigt dejligt.

Kærligst Dorthe

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.03 | 20:10

Kan en gruppe tage en trommerejse sammen?

...
21.12 | 09:19

Hej Remona
Har nydt dine smukke billeder af kraftdyr. De er virkelig smukke med dybde, flotte farver - og ikke mindst en fantastisk energi. KH Bente

...
21.03 | 07:57

Neeej hvor er det bare nogle virkelig smukke malerier i laver!
hilsen Kitt

...
15.03 | 11:45

Jeg er vild med din kunst...jeg bliver glad af at se på dine malerier...især kraftdyrene...wow

...
Du kan lide denne side